Курка у маринаді "По-індійськи"
- Філе куряче 0.5 кг
- Йогурт (кефір, кисляк) 1 скл.
- Сироп фруктовий (гранатовий) 2 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Мигдаль (мелений) 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Зелень (свіжа) 1 пуч.
- Сіль 1 ст.л.
- Спеції
- Часник 3 зуб.
- Імбир
Спеції.
Перець білий - 1 ч. л.
Перець чорний - 1 ч. л.
Перець «Чилі» мелений - 1 ч. л.
Перець «Паприка» - 1,5 ч. л.
Кмин (зира) - 1 ч. л.
Коріандр - 1 ст. л.
Калінджі (Чорнушка) - 1 ч. л.
Куркума - 1 ч. л.
Амчур - 1 ст. л.
Змішати сіль і всі спеції.
Нарізати дрібно цибулю і зелень.
Нарізати дрібно 3 зубчики часнику і такий же приблизно за розміром шматочок кореня імбиру (або 1 ст. л. часниково-імбирної пасти).
Змішати всі інгредієнти (крім м'яса), помістити у блендер.
Перемолоти до однорідного стану.
Вилити суміш у невелику посудину, додати м'ясо і накрити кришкою.
Відправити у холодильник на 5 годин або на ніч.
Загорнути шматочки м'яса у фольгу.
Відправити у духовку і запікати півгодини при температурі 225 градусів.
Рецепт салата курица в перьяхИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Повар на банкет. Заказывай - лучшие блюда для фуршета. Блюда для фуршета.
Салат из консервированых шампиньонов с картошкой. Салаты из картошки скартинками.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter