Курка у маринаді "По-індійськи"

ДРУГІ СТРАВИ
663 Курка у маринаді "По-індійськи"
Фото - Курка у маринаді
інгредієнти:
  • Філе куряче 0.5 кг
  • Йогурт (кефір, кисляк) 1 скл.
  • Сироп фруктовий (гранатовий) 2 ст.л.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Мигдаль (мелений) 1 ст.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Зелень (свіжа) 1 пуч.
  • Сіль 1 ст.л.
  • Спеції
  • Часник 3 зуб.
  • Імбир

Курка в маринаді

 

 

Спеції.

Перець білий - 1 ч. л.

Перець чорний - 1 ч. л.

Перець «Чилі» мелений - 1 ч. л.

Перець «Паприка» - 1,5 ч. л.

Кмин (зира) - 1 ч. л.

Коріандр - 1 ст. л.

Калінджі (Чорнушка) - 1 ч. л.

Куркума - 1 ч. л.

Амчур - 1 ст. л. 

Змішати сіль і всі спеції.

 

 

 

 

Нарізати дрібно цибулю і зелень.

Нарізати дрібно 3 зубчики часнику і такий же приблизно за розміром шматочок кореня імбиру (або 1 ст. л. часниково-імбирної пасти).

Змішати всі інгредієнти (крім м'яса), помістити у блендер.

Перемолоти до однорідного стану.

Вилити суміш у невелику посудину, додати м'ясо і накрити кришкою.

Відправити у холодильник на 5 годин або на ніч.

Загорнути шматочки м'яса у фольгу.

Відправити у духовку і запікати півгодини при температурі 225 градусів. 

 

 

 

 

Рецепт салата курица в перьяхИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Повар на банкет. Заказывай - лучшие блюда для фуршета. Блюда для фуршета.

рецепты салатов из моркови

Салат из консервированых шампиньонов с картошкой. Салаты из картошки скартинками.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter