Курка у майонезі
882
інгредієнти:
- Курка
- Майонез
- Часник
- Лимон
- Сіль
- Спеції
Приготувати маринад: майонез змішати із дрібно рубаним або вичавленим часником, соком лимона, приправити спеціями, сіллю.
Курку або стегенця розділити на шматки поменше, помити. Залити маринадом.
Поставити у холодильник на пару годин. Курка повинна промаринуватися.
Розігріти духовку, загорнути у фольгу і запекти.
Рецепты в постРецепты постных блюд
Рецепты пончиков на кефиреСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Холодных Рыбных закусок. Рецепты канапе бутерброды Холодные закуски баклажаны фото.
Рецепт салата с бурякомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі