Курка у кисло-солодкому соусі із ананасом
- Філе куряче 400 г
- Ананас (консервований шматочками) 0.5 бан.
- Перець болгарський червоний 0.5 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Олія рослинна
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
Куряче філе (можна індички) нарізати шматочками.
Вок (сковороду, сотейник) добре нагріти, влити олію і швиденько обсмажити м’ясо, щоб воно зчепилося.
Нашаткувати перець і моркву соломкою.
Цибулю нарізати півкільцями.
Часник подрібнити.
Шматочки ананасів із банки можна подрібнити.
Перець відправити до м'яса.
Обсмажити моркву і також відправити у вок.
Обсмажити цибулю і додати у вок.
Додати часник.
Злити із банки сік від ананасів і підігріти його.
Сироп тепленький із соком лимона влити, ананаси всипати. Посолити.
Дати масі трохи подружитися. Можна додати нарізаний перець чилі або покласти суміш перців.
Щоб соус придбав в'язкість, влити розчинений у воді крохмаль. Соус загус - страва готова.
Подавати із рисом.
Салат з омлетом куркоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные сайте с фотографиями www.recepti.biz.ua
Кексы кофейные рецептыУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Рецепт салата мимоза с сырок тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter