Курка у кисло-солодкому соусі
619
інгредієнти:
- Курка 0.5 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Спеції
- Цукор
- Крохмаль 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Зелень
Курку порізати, обсмажити до напівготовності, прибрати зі сковороди, підсмажити 1 цибулину, додати 3-4 очищених помідора, 2-3 ст. л. томатної пасти, спеції, цукор, 1 ч. л. крохмалю і все це на повільному вогні тушкувати, додати курку у соус, дати покипіти хвилин 7-10 і вимкнути, порубати часник, зелень, і посипати курку.
Рецепты салатов: американские салаты рецепты.
Готовим со вкусом - рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Салат с каперсами. Использование в салатах каперсов.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі