Курка у кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
619 Курка у кисло-солодкому соусі
Фото - Курка у кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Курка 0.5 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Спеції
  • Цукор
  • Крохмаль 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень

Курка в кисло-солодкому соусі інгредієнти

Курка в кисло-солодкому соусі

Курку порізати, обсмажити до напівготовності, прибрати зі сковороди, підсмажити 1 цибулину, додати 3-4 очищених помідора, 2-3 ст. л. томатної пасти, спеції, цукор, 1 ч. л. крохмалю і все це на повільному вогні тушкувати, додати курку у соус, дати покипіти хвилин 7-10 і вимкнути, порубати часник, зелень, і посипати курку.

Рецепты салатов: американские салаты рецепты.

Готовим со вкусом - рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Салат с каперсами. Использование в салатах каперсов.

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter