Курка у кисло-солодкому маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
828 Курка у кисло-солодкому маринаді
Фото - Курка у кисло-солодкому маринаді
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 15 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Перець болгарський
  • Ананас (у власному соку) 425 г
  • Часник 4 зуб.
  • Мeд 1 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Гірчиця (зерниста) 2 ст.л.
  • Перець
  • Сіль
  • Олія рослинна

Курка в кисло-солодкому маринаді інгредієнти Курка в кисло-солодкому маринаді

фото Курка в кисло-солодкому маринаді Курка в кисло-солодкому маринаді

Курка в кисло-солодкому маринаді Курка в кисло-солодкому маринаді

Курячі гомілки помити, обсушити, посолити і обсмажити із двох боків до золотистої скоринки на олії (не до готовності).

Скласти курку у форму. Посипати курку пропущеним через прес часником.

Підготувати овочі.

Моркву порізати соломкою, перець - півкільцями, цибулю також півкільцями, ананас - шматочками.

Помідори ошпарити кип'ятком, очистити від шкірки і порізати великими шматками.

У сковороді розігріти трохи олії, закласти моркву, обсмажити протягом 7-10 хвилин, далі покласти у сковорідку цибулю, помідори, перець, тушкувати близько 5-7 хвилин, у кінці додати помідори, ананаси, мeд, соєвий соус, сіль і перець і 1 ст. л. гірчиці.

Тушкувати хвилин десять.

Готові овочі викласти поверх курки і поставити у попередньо нагріту духовку до 200 градусів на 40 хвилин.

Подавати із рисом. 

 

 

ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кухня Украинском стиле. Знаменитая Украинская кухня.

Рецепты сэндвичей американская кухня. Монтана рестран американской кухни санкт петербург.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter