Курка у кисло-солодкому маринаді
- Гомілка куряча 15 шт.
 - Морква 3 шт.
 - Цибуля ріпчаста 3 шт.
 - Помідор 5 шт.
 - Перець болгарський
 - Ананас (у власному соку) 425 г
 - Часник 4 зуб.
 - Мeд 1 ст.л.
 - Соєвий соус 2 ст.л.
 - Гірчиця (зерниста) 2 ст.л.
 - Перець
 - Сіль
 - Олія рослинна
 
 ![]()
 ![]()
 ![]()
Курячі гомілки помити, обсушити, посолити і обсмажити із двох боків до золотистої скоринки на олії (не до готовності).
Скласти курку у форму. Посипати курку пропущеним через прес часником.
Підготувати овочі.
Моркву порізати соломкою, перець - півкільцями, цибулю також півкільцями, ананас - шматочками.
Помідори ошпарити кип'ятком, очистити від шкірки і порізати великими шматками.
У сковороді розігріти трохи олії, закласти моркву, обсмажити протягом 7-10 хвилин, далі покласти у сковорідку цибулю, помідори, перець, тушкувати близько 5-7 хвилин, у кінці додати помідори, ананаси, мeд, соєвий соус, сіль і перець і 1 ст. л. гірчиці.
Тушкувати хвилин десять.
Готові овочі викласти поверх курки і поставити у попередньо нагріту духовку до 200 градусів на 40 хвилин.
Подавати із рисом.
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кухня Украинском стиле. Знаменитая Украинская кухня.
Рецепты сэндвичей американская кухня. Монтана рестран американской кухни санкт петербург.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter