Курка у кефірно-карієвому маринаді
- Стегно куряче 5 шт.
- Кефір 300 мл
- Часник 4 зуб.
- Карі (порошок)
- Сіль
- Перець
Курячі стегенця помити, обсушити, натерти сіллю і перцем. Скласти у глибоку посудину.
У кефір видавити часник, додати сіль і порошок карі. Гарно перемішати.
Отриману суміш вилити на курку і добре перемішати.
Тару затягнути харчовою плівкою і поставити в холодильник маринуватися на 30 хв.
Розігріти духовку до 180 градусів. Стегенця викласти на змащене олією деко і запекти протягом 30 хв.
На гарнір - тушкована картопля з опеньками і свіжі овочі.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с редькой рецепты с фото. Простые рецепты вкусных салатов.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепти гарячих страв з м39ясарецепти гарячих страв
Как приготовить летний салат: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter