Курка у грейпфрутовому соці із рисом
726
інгредієнти:
- Курка (набір для шашлику) 500 г
- Грейпфрут 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис 2 скл.
- Сир 100 г
- Сіль
Рис відварити. Викласти у вогнетривку форму.
Курку натерти спеціями для курки і обсмажити на олії.
На іншій сковороді обсмажити натерту моркву і нарізану цибулю.
Із грейпфрута вичавити сік.
З'єднати моркву, курку і сік. Тушкувати під кришкою хвилин 10, посолити.
Викласти курку на рис.
Посипати тертим сиром.
Запекти у духовці до розплавлення сиру.
Мастер клас рецепты от шеф повара тирамису фото здесь
Кулинарный сайт ирины крутовой. Сайт - ведическое кулинарное искусство.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі