Курка у грейпфрутовому соці із рисом

ДРУГІ СТРАВИ
660 Курка у грейпфрутовому соці із рисом
Фото - Курка у грейпфрутовому соці із рисом
інгредієнти:
  • Курка (набір для шашлику) 500 г
  • Грейпфрут 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Рис 2 скл.
  • Сир 100 г
  • Сіль

Курка в грейпфрутовим соку з рисом інгредієнти Рис відварити. Викласти у вогнетривку форму.

Курка в грейпфрутовим соку з рисом Курку натерти спеціями для курки і обсмажити на олії.

фото Курка в грейпфрутовим соку з рисом На іншій сковороді обсмажити натерту моркву і нарізану цибулю.

Курка в грейпфрутовим соку з рисом Курка Із грейпфрута вичавити сік.

Курка в грейпфрутовим соку з рисом Грейпфрут З'єднати моркву, курку і сік. Тушкувати під кришкою хвилин 10, посолити.

Курка в грейпфрутовим соку з рисом Цибуля ріпчаста Викласти курку на рис.

Курка в грейпфрутовим соку з рисом Морква Посипати тертим сиром.

Курка в грейпфрутовим соку з рисом Рис Запекти у духовці до розплавлення сиру.

Курка в грейпфрутовим соку з рисом Сир

Мастер клас рецепты от шеф повара тирамису фото здесь

Кулинарный сайт ирины крутовой. Сайт - ведическое кулинарное искусство.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter