Курка у гранатовому соусі
- Курка 1 шт.
- Сік гранатовий 0.75 скл.
- Зерна граната
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Цукор-пісок 2 ч.л.
- Борошно кукурудзяне 2 ч.л.
- Сіль
- Суміш перців мелених
Курку розрізати на 4 частини.
Для маринаду знадобиться неповна склянка гранатового соку. Сік розвести з олією і додати кубик суміші перців Кнорр. Покласти курку у миску, і обваляти у маринаді. Залишити на кілька годин, можна на ніч.
Викласти курку на деко і запікати при температурі 180 градусів до готовності. Перевернути один раз.
Залишений маринад перелити у маленьку каструльку, додати цукор, спеції, 2 ч. л. кукурудзяного борошна, розведеного у 4 ст. л. води. Довести до кипіння ретельно перемішуючи. Зменшити вогонь, додати 4 ст. ложки гранатових зерен і проварити хвилин 5 до загустіння.
Викласти курку на тарілку, полити соусом і посипати зернами граната.
Рецепты Приготовления - рождественская выпечка рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата вкуснятина.
recepti.biz.uaПраздничная компания
Рецепт ужина на скорую рукуРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты юлии высоцкой десертыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter