Курка у гранатовому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
837 Курка у гранатовому соусі
Фото - Курка у гранатовому соусі
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Сік гранатовий 0.75 скл.
  • Зерна граната
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Цукор-пісок 2 ч.л.
  • Борошно кукурудзяне 2 ч.л.
  • Сіль
  • Суміш перців мелених

Курка в гранатовому соусі інгредієнти Курка в гранатовому соусі

фото Курка у гранатовому соусі Курка в гранатовому соусі Курка

Курка в гранатовому соусі Сік гранатовий Курка в гранатовому соусі Зерна граната

Курка в гранатовому соусі Масло рослинне Курку розрізати на 4 частини.

Для маринаду знадобиться неповна склянка гранатового соку. Сік розвести з олією і додати кубик суміші перців Кнорр. Покласти курку у миску, і обваляти у маринаді. Залишити на кілька годин, можна на ніч.

Викласти курку на деко і запікати при температурі 180 градусів до готовності. Перевернути один раз.

Залишений маринад перелити у маленьку каструльку, додати цукор, спеції, 2 ч. л. кукурудзяного борошна, розведеного у 4 ст. л. води. Довести до кипіння ретельно перемішуючи. Зменшити вогонь, додати 4 ст. ложки гранатових зерен і проварити хвилин 5 до загустіння.

Викласти курку на тарілку, полити соусом і посипати зернами граната.


Рецепты Приготовления - рождественская выпечка рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата вкуснятина.

recepti.biz.uaПраздничная компания

Рецепт ужина на скорую рукуРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты юлии высоцкой десертыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter