Курка у гранатовому соці із горіхами та зеленню

ДРУГІ СТРАВИ
950 Курка у гранатовому соці із горіхами та зеленню
Фото - Курка у гранатовому соці із горіхами та зеленню
інгредієнти:
  • Курча (куряче філе) 1.5 кг
  • Горіхи волоські 500 г
  • Борошно 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сік гранатовий 4 скл.
  • Зелень (петрушка, м´ята, коріандр, зелена цибуля) 500 г
  • Олія рослинна
  • Сіль

Куріцавгранатовом сокесорехаміізеленью інгредієнти

Куріцавгранатовом сокесорехаміізеленью Цибулю очистити, порізати кільцями, обсмажити в олії до золотистого кольору. Курча порізати на порційні шматочки, покласти у сковороду із цибулею і злегка обсмажити.

фото Куріцавгранатовом сокесорехаміізеленью Додати 3 склянки гарячої води, дати закипіти, після чого вогонь зменшити і тушкувати курча близько 30 хвилин.

Куріцавгранатовом сокесорехаміізеленью Курча Зелень і часник порізати.

Куріцавгранатовом сокесорехаміізеленью Горіхи волоські Підготовлені зелень і часник обсмажити декілька хвилин в олії.

Куріцавгранатовом сокесорехаміізеленью Борошно рисова Потім з'єднати із меленими горіхами.

Куріцавгранатовом сокесорехаміізеленью Цибуля ріпчаста Підготувати гранатовий сік.

Куріцавгранатовом сокесорехаміізеленью Часник Гранатовий сік додати в отриману масу і додати до курча, перемішати.

Куріцавгранатовом сокесорехаміізеленью Сік гранатовий У майже готову страву додати рисове борошно, розведене у чашці холодної води. Якщо гранатовий сік занадто кислий, можна додати трохи цукру. До страви подати білий варений рис. 

 

Рецепты для пекарни: рецепт салата с буряком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Приготовление плова из говядиныУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter