Курка у гранатовому соці із горіхами та зеленню
- Курча (куряче філе) 1.5 кг
- Горіхи волоські 500 г
- Борошно 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сік гранатовий 4 скл.
- Зелень (петрушка, м´ята, коріандр, зелена цибуля) 500 г
- Олія рослинна
- Сіль
Цибулю очистити, порізати кільцями, обсмажити в олії до золотистого кольору. Курча порізати на порційні шматочки, покласти у сковороду із цибулею і злегка обсмажити.
Додати 3 склянки гарячої води, дати закипіти, після чого вогонь зменшити і тушкувати курча близько 30 хвилин.
Зелень і часник порізати.
Підготовлені зелень і часник обсмажити декілька хвилин в олії.
Потім з'єднати із меленими горіхами.
Підготувати гранатовий сік.
Гранатовий сік додати в отриману масу і додати до курча, перемішати.
У майже готову страву додати рисове борошно, розведене у чашці холодної води. Якщо гранатовий сік занадто кислий, можна додати трохи цукру. До страви подати білий варений рис.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с буряком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Приготовление плова из говядиныУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter