Курка у гостро-солодкому соусі "по-тайськи"
917
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Мед (рідкий) 3 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Апельсин 0.5 шт.
- Часник 5 зуб.
- Лікер (Амаретто) 50 г
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Перець червоний (мелений) 0.5 ч.л.
- Паприка солодка (мелена)
Приготувати соус для маринування курки.
У рідкий мед додати гірчицю, все ретельно розмішати.
Додати чарочку Амаретто.
Помолоти чорного перцю.
Вичавити часник.
Вичавити сік половини апельсина. Додати червоного меленого перцю.
Курку порубати на великі шматки.
Курку залити маринадом і залишити маринуватися на 1-2 години.
Промариновану курку викласти на деко, полити соусом, посипати паприкою і поставити у духовку на 40-50 хв. Температура 200-210 градусів.
Готову курку прикрасити свіжою зеленню.
Торты без выпечки рецептыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Новогодние рецепты мясных блюд здесь
recepti.biz.ua низкокалорийная заправка для салатов
Рецепты вкусных салатов и закусок recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі