Курка у гостро-солодкому соусі "по-тайськи"

ДРУГІ СТРАВИ
918 Курка у гостро-солодкому соусі "по-тайськи"
Фото - Курка у гостро-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Мед (рідкий) 3 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Апельсин 0.5 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Лікер (Амаретто) 50 г
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Перець червоний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Паприка солодка (мелена)

Курка в гостро-солодкому соусі Приготувати соус для маринування курки.

У рідкий мед додати гірчицю, все ретельно розмішати.

Курка в гостро-солодкому соусі Додати чарочку Амаретто.

фото Курка в гостро-солодкому соусі Помолоти чорного перцю.

Курка в гостро-солодкому соусі Вичавити часник.

Курка в гостро-солодкому соусі Вичавити сік половини апельсина. Додати червоного меленого перцю.

Курка в гостро-солодкому соусі Курку порубати на великі шматки.

Курка в гостро-солодкому соусі Курку залити маринадом і залишити маринуватися на 1-2 години.

Курка в гостро-солодкому соусі Промариновану курку викласти на деко, полити соусом, посипати паприкою і поставити у духовку на 40-50 хв. Температура 200-210 градусів.

Курка в гостро-солодкому соусі Готову курку прикрасити свіжою зеленню.

Торты без выпечки рецептыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Новогодние рецепты мясных блюд здесь

recepti.biz.ua низкокалорийная заправка для салатов

Рецепты вкусных салатов и закусок recepti.biz.ua