Курка у горіховому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
784 Курка у горіховому соусі
Фото - Курка у горіховому соусі
інгредієнти:
  • Стегно куряче 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Горіхи волоські 50 г
  • Вершки (20%) 200 мл
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Кмин (гілочка) 2 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Масло вершкове 25 г
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Курка в горіховому соусі інгредієнти На сковороді розтопити вершкове масло. Додати оливкову олію.

Курка в горіховому соусі Цибулю нарізати соломкою і обсмажити до золотистого кольору.

фото Курка в горіховому соусі Стегенця промити, обсушити рушником. Натерти сіллю і перцем. Цибулю викласти у каструльку (у якій курка буде готуватися). Стегенця обсмажити до золотистої скоринки із двох сторін.

Курка в горіховому соусі Стегна курячі Скласти у каструльку до цибулі. Додати кмин і лавровий лист.

Курка в горіховому соусі Цибуля ріпчаста Додати кип'яченої води так, щоб вона повністю покрила курку. Якщо потрібно - трохи досолити.

Курка в горіховому соусі Горіхи волоські Поставити на вогонь, довести до кипіння, потім вогонь зменшити, накрити кришкою і тушкувати на мінімальному вогні 30 хвилин.

Курка в горіховому соусі Сливки Горіхи подрібнити у блендері, щоб були дрібні шматочки.

Курка в горіховому соусі Жовток яєчний Вершки і жовток злегка збити.

Курка в горіховому соусі Чебрець Через півгодини із курки злити бульйон, процідивши його. У бульйон додати вершково-жовткову суміш.

Курка в горіховому соусі Лавровий лист Постійно помішуючи, додати горіхи.

Курка в горіховому соусі Масло вершкове Дати трохи загуснути, не доводячи до кипіння. Залити курку соусом.

Курка в горіховому соусі Олія оливкова Подати до столу.

Кулинарные рецепты: рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.

Кулинарные рецепты от Tramontina - плов рецепт приготовления.

www.recepti.biz.ua овощные салаты рецепты с фото