Курка у горіховому соусі
- Стегно куряче 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горіхи волоські 50 г
- Вершки (20%) 200 мл
- Жовток яєчний 1 шт.
- Кмин (гілочка) 2 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Масло вершкове 25 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
На сковороді розтопити вершкове масло. Додати оливкову олію.
Цибулю нарізати соломкою і обсмажити до золотистого кольору.
Стегенця промити, обсушити рушником. Натерти сіллю і перцем. Цибулю викласти у каструльку (у якій курка буде готуватися). Стегенця обсмажити до золотистої скоринки із двох сторін.
Скласти у каструльку до цибулі. Додати кмин і лавровий лист.
Додати кип'яченої води так, щоб вона повністю покрила курку. Якщо потрібно - трохи досолити.
Поставити на вогонь, довести до кипіння, потім вогонь зменшити, накрити кришкою і тушкувати на мінімальному вогні 30 хвилин.
Горіхи подрібнити у блендері, щоб були дрібні шматочки.
Вершки і жовток злегка збити.
Через півгодини із курки злити бульйон, процідивши його. У бульйон додати вершково-жовткову суміш.
Постійно помішуючи, додати горіхи.
Дати трохи загуснути, не доводячи до кипіння. Залити курку соусом.
Подати до столу.
Кулинарные рецепты: рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепты от Tramontina - плов рецепт приготовления.
www.recepti.biz.ua овощные салаты рецепты с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter