Курка у гірчичному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
696 Курка у гірчичному соусі
Фото - Курка у гірчичному соусі
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Масло вершкове 30 г
  • Маргарин (вершковий) 50 г
  • Субпродукти (серце, печінка, шлунок) 200 г
  • Борошно 10 г
  • Гірчиця 5 г
  • Бульйон 250 г
  • Сметана 100 г
  • Оцет 1 ст.л.
  • Жовток яєчний 2 шт.
  • Цукор
  • Сіль

Курку промити і розділити на порції. Посолити і натерти олією. Засмажити в духовці із додаванням вершкового масла або маргарину, періодично поливаючи соком, що виділиться.

Субпродукти відварити у невеликій кількості води. Борошно спасерувати на маслі, розвести склянкою бульйону, додати гірчицю, оцет, сметану і прокип'ятити. Жовтки змішати з невеликою кількістю соусу, після чого з'єднати із соусом, що залишився.

Варити соус на дуже слабкому вогні або на паровій бані доки він не загусне (не доводячи до кипіння). Приправити сіллю і цукром.

Цим соусом залити готову курку і прокип'ятити на дуже слабкому вогні.

Производство карамели пролиновых корпусов конфет. Карамель конфеты.

Рецепты Для Мультиварки - семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.

recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

www.recepti.biz.ua рецепт пицца маргарита

Заказать на дом американская кухня. Фильм американская кухня.

Рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ. Рецепт пирог со шпинатом.