Курка у гірчичному соусі
- Курка 1 кг
- Масло вершкове 30 г
- Маргарин (вершковий) 50 г
- Субпродукти (серце, печінка, шлунок) 200 г
- Борошно 10 г
- Гірчиця 5 г
- Бульйон 250 г
- Сметана 100 г
- Оцет 1 ст.л.
- Жовток яєчний 2 шт.
- Цукор
- Сіль
Курку промити і розділити на порції. Посолити і натерти олією. Засмажити в духовці із додаванням вершкового масла або маргарину, періодично поливаючи соком, що виділиться.
Субпродукти відварити у невеликій кількості води. Борошно спасерувати на маслі, розвести склянкою бульйону, додати гірчицю, оцет, сметану і прокип'ятити. Жовтки змішати з невеликою кількістю соусу, після чого з'єднати із соусом, що залишився.
Варити соус на дуже слабкому вогні або на паровій бані доки він не загусне (не доводячи до кипіння). Приправити сіллю і цукром.
Цим соусом залити готову курку і прокип'ятити на дуже слабкому вогні.
Производство карамели пролиновых корпусов конфет. Карамель конфеты.
Рецепты Для Мультиварки - семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
www.recepti.biz.ua рецепт пицца маргарита
Заказать на дом американская кухня. Фильм американская кухня.
Рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ. Рецепт пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter