Курка у гарбузовому соусі
- Філе куряче 250 г
- Гарбуз 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 100 мл
- Часник 2 зуб.
- Імбир (порошковий) 0.5 ч.л.
- Сіль
Цибулину нарізати півкільцями і злегка підсмажити на невеликій кількості олії, додати нарізане куряче філе і протушкувати до побіління з усіх сторін (не засмажувати).
Додати до філе натертий на крупній тертці гарбуз, перемішати, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні хвилин 10.
Додати подрібнений часник, імбир, сіль і вершки, перемішати, накрити кришкою, зробити вогонь мінімальним і тушкувати ще хвилин 10.
Готовим со вкусом - салаты новинки рецепты.
Футбол Спартак картинки. Картинки футвольного клуба Спартак.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с омлетом. Как приготовить летний салат.
Рецепты вкусных салатов на новогодний столКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Евгений кульков денис малкин www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter