Курка у червоному вині
- Стегно куряче 3 шт.
- Часник 8 зуб.
- Цибуля шалот 15 шт.
- Печериці 400 г
- Вино червоне сухе 600 мл
- Лавровий лист 5 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Стегенця посолити і поперчити. Обсмажити стегенця із двох сторін по 3-4 хвилини до утворення золотої скоринки. Після обсмажування дістати стегенця із каструлі.
У цю ж каструлю покласти часник розрізаний навпіл, цибулю шалот, цілі гриби.
Вилити вино, додати лавровий лист, посолити і поперчити, довести до кипіння.
Коли все закипить, повернути курку у каструлю, акуратно перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати годину на повільному вогні.
Салат с грибами жареными вешенкамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Конфеты карамельПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Натуральное мясо для питомцев - салати з курячим мясом.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Творожный торт без выпечки. Рецепты тортов без выпечки.
Рецепт салат морепродуктов. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter