Курка у червоному вині

ДРУГІ СТРАВИ
807 Курка у червоному вині
Фото - Курка у червоному вині
інгредієнти:
  • Стегно куряче 3 шт.
  • Часник 8 зуб.
  • Цибуля шалот 15 шт.
  • Печериці 400 г
  • Вино червоне сухе 600 мл
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Курка в червоному вині інгредієнти Стегенця посолити і поперчити. Обсмажити стегенця із двох сторін по 3-4 хвилини до утворення золотої скоринки. Після обсмажування дістати стегенця із каструлі.

Курка в червоному вині У цю ж каструлю покласти часник розрізаний навпіл, цибулю шалот, цілі гриби.

фото Курка в червоному вині Вилити вино, додати лавровий лист, посолити і поперчити, довести до кипіння.

Курка в червоному вині стегенце курячий Коли все закипить, повернути курку у каструлю, акуратно перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати годину на повільному вогні.

Курка в червоному вині Часник

Салат с грибами жареными вешенкамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Конфеты карамельПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Натуральное мясо для питомцев - салати з курячим мясом.

салат з ананасами та куркою

ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов

Творожный торт без выпечки. Рецепты тортов без выпечки.

Рецепт салат морепродуктов. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

Подкиньте рецепт салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter