Курка у червоному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
833 Курка у червоному соусі
Фото - Курка у червоному соусі
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Оцет 1 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Імбир (мелений)

Курка в червоному соусі інгредієнти Курку відварити, нарізати на невеликі шматочки.

Курка в червоному соусі На сковороду налити олію, додати імбир, томатну пасту, оцет, цукор, соєвий соус, бульйон. Перемішати і довести до кипіння. Викласти у соус шматочки курки, перемішати.

Протушкувати все разом 5 хвилин на повільному вогні.

На гарнір подати варений рис або рисову локшину. 

 

Лазанья со шпинатом и сыром рецепт с фотолазанья со шпинатом

Очень вкусные кексы - кекс без масла и маргарина. Кондитерские формы.

Как приготовить летний салат: рецепт салата с фетой.

Рецепт салата из морепродуктовМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter