Курка у червоному соусі
833
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Оцет 1 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Імбир (мелений)
Курку відварити, нарізати на невеликі шматочки.
На сковороду налити олію, додати імбир, томатну пасту, оцет, цукор, соєвий соус, бульйон. Перемішати і довести до кипіння. Викласти у соус шматочки курки, перемішати.
Протушкувати все разом 5 хвилин на повільному вогні.
На гарнір подати варений рис або рисову локшину.
Лазанья со шпинатом и сыром рецепт с фотолазанья со шпинатом
Очень вкусные кексы - кекс без масла и маргарина. Кондитерские формы.
Как приготовить летний салат: рецепт салата с фетой.
Рецепт салата из морепродуктовМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі