Курка у червоній олії
- Гриби 300 г
- Стегно куряче 4 шт.
- Капуста цвітна 1 шт.
- Яйце 4 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець болгарський 4 шт.
- Сухарі панірувальні
- Паприка 4 ч.л.
- Сир ковбасний 150 г
- Кунжут
Видалити кістки із м'яса. Розрізати навпіл.
Ретельно посипати паприкою, приправою для курки, курячим бульйоном, не солити. Залишити.
Відварити капусту протягом 10 хвилин. Охолодити. Розділити на великі суцвіття.
Нарізати перець соломкою, цибулю півкільцями.
Налити у сковороду олію і поставити на середній вогонь, дати кілька секунд прогрітися, потім додати паприку, прогріти разом із паприкою, але не перегрівати. Відлити половину червоної олії для курки, покласти в олію гриби. Тушкувати до готовності, додати у гриби перець і цибулю, протушкувати. Викласти у посудину, в якій страва буде подаватися, додати крупно порізаний часник. Гарно змішати і дати часнику прогрітися.
Збити яйця, висипати на тарілочку сухарі і кунжут, змішати (можна і не змішувати). Занурити курочку спочатку у яйця, потім у суміш сухарів і кунжуту.
Обсмажити до золотистого кольору.
Те ж саме зробити із цвітною капустою. А з решти яєць приготувати тоненький омлет, нарізати його соломкою. Нарізати кубиками розміром приблизно 1 см сир.
Змішати всі інгредієнти. Страва готова.
Подавати із рисом.
Рецепты без выпечкиЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Карл шумахер рецептыРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные рецепты с фото: песочный пирог с яблоками.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter