Курка у бальзамічному оцті
- Курка 1 шт.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Часник 6 зуб.
- Оцет (бальзамічний) 0.5 скл.
- Спеції (сіль, чорний перець)
- Шавлія, розмарин
Нагріти у каструлі з товстим дном олію, покласти курку, часник і шавлію (додати сухий розмарин).
Обсмажити із двох боків так, щоб курка підрум'янилася із двох сторін.
Посолити, поперчити, влити оцет і накрити каструлю кришкою.
Тушкувати на малому вогні протягом години, час від часу перевертаючи шматки курки.
На гарнір можна запекти у духовці батат із картоплею та розмарином або з рисом, або просто із салатом.
Рис із білою квасолею. Рис промити, налити у каструлю олію й обсмажити рис.
В іншій каструлі відварити квасолю, хвилин за 5 до готовності злити воду і перекласти до рису.
Додати сіль, куркуму, барбарис і залити окропом.
Закрити кришкою і готувати на маленькому вогні до готовності.
Польская выпечка дрожжевая рецепты. Вкусная Польская выпечка рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию: капуста пелюстка рецепт. Рецепты из капусты.
Рецепты Холодных закусок салатовПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
ЗдесьШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Салаты на зиму рецепты. Праздничный стол - салат цезарь рецепт.
Рецепты тортов - рецепт торт спартак.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter