Курка тушкована з помідорами та цибулею
- Курка (стегно, крило і грудка) 3 кг
- Цибуля ріпчаста 3 кг
- Помідор (томатний сік) 2 кг
- Спеції (сіль, лавровий лист, мелений запашний перець, імбир)
- Олія рослинна 0.3 л
На розпечену сковороду налити олію й обсмажити шматки курки швидко на сильному вогні до золотистої скоринки (солити не треба).
Нарізати цибулю кільцями.
Перемішати шматки обсмаженої курки з цибулею у гусятниці, добре посолити.
Порізати свіжі помідори великими пластинами. Висипати помідори (або сік) у гусятницю, додати лавровий лист, запашний перець, можна імбир і долити окріп, щоб покрив усю суміш.
Коли закипить, зменшити вогонь. Тушкувати 1-1,5 години на найменшому вогні.
Готовність - м'ясо легко відходить від кісток.
Крем для торта - крем для торта из йогурта.
Кулинарные рецепты от Tramontina - ржаная закваска рецепт.
Мультиварка Philips - сирник рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты вкусных салатов на праздничный столПраздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter