Курка тушкована з помідорами та цибулею

ДРУГІ СТРАВИ
1015 Курка тушкована з помідорами та цибулею
Фото - Курка тушкована з помідорами та цибулею
інгредієнти:
  • Курка (стегно, крило і грудка) 3 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 кг
  • Помідор (томатний сік) 2 кг
  • Спеції (сіль, лавровий лист, мелений запашний перець, імбир)
  • Олія рослинна 0.3 л

Курка тушкована з помідорами та цибулею інгредієнти

На розпечену сковороду налити олію й обсмажити шматки курки швидко на сильному вогні до золотистої скоринки (солити не треба). 

Нарізати цибулю кільцями. 

Перемішати шматки обсмаженої курки з цибулею у гусятниці, добре посолити.

Порізати свіжі помідори великими пластинами. Висипати помідори (або сік) у гусятницю, додати лавровий лист, запашний перець, можна імбир і долити окріп, щоб покрив усю суміш.

Коли закипить, зменшити вогонь. Тушкувати 1-1,5 години на найменшому вогні.

Готовність - м'ясо легко відходить від кісток. 

 

 

Крем для торта - крем для торта из йогурта.

Кулинарные рецепты от Tramontina - ржаная закваска рецепт.

Мультиварка Philips - сирник рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.

Рецепты вкусных салатов на праздничный столПраздничные подборки рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter