Курка, тушкована в сметані із зеленню
- Курка 1 шт
- Зелень кропу 1 пуч.
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Часник 5 зуб.
- Сметана 250 г
- Олія
- Вода кип´ячена
- Сіль
Курку розрізати на порційні шматки.
Часник нарізати, але не дуже дрібно.
Зелень порубати (теж не дрібно) разом зі стеблами. Я ще порубала зелень кінзи, але це на смак.
Курку обсмажити на великому вогні в сковороді з розігрітим маслом до отримання легкої золотистої скоринки.
Далі в каструлю викласти шар зі шматочків курки.
Зверху покрити половиною зелені, додати половину нарізаного часнику і дрібку солі.
Викласти половину сметани.
Повторити все в тому ж порядку. Вилити олію, в якій смажилася курочка і додати води так, щоб вона не покрила курку до кінця.
Накрити кришкою, довести до кипіння на сильному вогні. Потім вогонь зменшити до мінімуму і тушкувати близько 30 хв.
На гарнір я відварила картопельку в підсоленій воді з додаванням суміші приправ "Каррі". Картопля придбала красивий колір і незвичайний смак.
Магазин Красной Икры - оладьи из рыбной икры. Очень вкусные оладьи.
recepti.biz Кулинарные рецепты и диеты с использованием пасты
Купить яблоки, цены - салаты из яблок. Орехи и сухофрукты ?KO BAUM.
Рецепты ягненок к пасхе. Пасха рецепты окраски яиц.
Майонез домашний без яиц на сметанеПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter