Курка, тушкована у вині
- Курка 1.5 кг
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Часник 10 зуб.
- Лавровий лист 6 шт.
- Вино біле сухе 200 мл
Розрізати курку на порційні шматочки. Посолити і поперчити.
У глибокій сковороді розігріти олію, на невеликому вогні обсмажити часник до злегка золотистого кольору. Зняти з вогню.
В іншій сковороді обсмажити шматочки курки, викласти у сковороду із часником, додати лаврове листя, полити вином. Обсмажувати пару хвилин, перевертаючи шматочки курки.
Додати 100 мл води, накрити кришкою і тушкувати 40 хв, до готовності.
Рецепты салатов на любой вкус: салати на кожний день. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з крабовими паличками рецепти.
http://recepti.biz.ua морепродукты салат рецепт
www.recepti.biz.ua рецепты салатов фото
Как испечь пирог с тыквой видеоРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Маскарпоне в домашних условиях рецептмаскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter