Курка, тушкована у вині

ДРУГІ СТРАВИ
684 Курка, тушкована у вині
Фото - Курка, тушкована у вині
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Часник 10 зуб.
  • Лавровий лист 6 шт.
  • Вино біле сухе 200 мл

Розрізати курку на порційні шматочки. Посолити і поперчити.

У глибокій сковороді розігріти олію, на невеликому вогні обсмажити часник до злегка золотистого кольору. Зняти з вогню.

В іншій сковороді обсмажити шматочки курки, викласти у сковороду із часником, додати лаврове листя, полити вином. Обсмажувати пару хвилин, перевертаючи шматочки курки.

Додати 100 мл води, накрити кришкою і тушкувати 40 хв, до готовності.

 

Рецепты салатов на любой вкус: салати на кожний день. Доставка готовой еды на неделю.

рецепты тортов без выпечки

Рецепты салатов на любой вкус - салати з крабовими паличками рецепти.

книга рецептов юлии высоцкой

http://recepti.biz.ua морепродукты салат рецепт

www.recepti.biz.ua рецепты салатов фото

Как испечь пирог с тыквой видеоРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз

Маскарпоне в домашних условиях рецептмаскарпоне в домашних условиях

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter