Курка, тушкована у сметані з печерицями
- Філе куряче 400 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Печериці 1 бан.
- Сметана
- Борошно 1 ст.л.
- Масло вершкове
- Зелень
Курку посолити, поперчити, якщо це філе, то нарізати на шматочки. Цибулю нарізати півкільцями. У каструлю на дно покласти вершкове масло, багато цибулі і банку нарізаних печериць без рідини. Закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
Потім додати курку. Сметану змішати з рідиною з-під грибів, додати розкришений грибний кубик, покласти 1 ст. л. борошна, перемішати і вилити в каструлю. Все добре перемішати, закрити кришкою і тушкувати 30-40 хвилин. Як гарнір підходить рис. Можна посипати зеленню.
Крем для торта: крем для торта из йогурта. Купить кондитерку.
http://recepti.biz.ua картинки про футбольный клуб Спартак
Ржаная закваска рецептКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Кофеварка эспрессо Ariete. Итальянский эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter