Курка тушкована у каві і вершках
779
інгредієнти:
- Курка 500 г
- Вода 200 мл
- Кава 150 мл
- Вершки (10%) 150 мл
- Борошно 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Курку порубати довільно.
Цибулю покришити середнім кубиком.
Зварити міцну каву.
Помідори ошпарити окропом.
Ошпарені помідори занурити не надовго в холодну воду, зняти з них шкірку і нарізати кубиком.
Курку обсмажити з цибулею в олії (на сильному вогні).
Зменшити вогонь. Влити у сковороду 100 мл води і 150 мл кави. Тушкувати 10 хв.
У решті 100 мл води розвести 2 ст. л. борошна (щоб не було грудок).
Розведене борошно вилити тонким струмком у курку, постійно помішуючи.
Посолити, поперчити, додати помідори. Тушкувати 5 хв.
Вилити у сковороду вершки. Добре все перемішати, прогріти.
Подавати курку зі спагеті.
Рецепты приготовления блюд - рождественские блюда рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі