Курка тушкована із часником
- Курка 1 шт.
- Бульйон (курячий) 0.5 скл.
- Вино червоне сухе 0.5 скл.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Часник 40 зуб.
- Орегано 1 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Майоран 0.75 ч.л.
- Чебрець 0.75 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
Курку нарізати на великі шматочки.
На сковороді у вершковому маслі та оливковій олії обсмажити курку, оброблену на шматки, з усіх сторін приблизно 10 хвилин.
Перекласти курку у велику жароміцну каструлю, жаровню чи глибоку форму для випічки.
Злити зі сковороди жир, залишивши 1 столову ложку.
Додати на сковороду курячий бульйон, вино, часник, орегано, кмин, майоран, чебрець, перець і зубчики часнику неочищені.
Довести бульйон до кипіння.
Перелити вміст сковороди у посудину до курки.
Увімкнути духовку на температуру 190°С.
Щільно прикрити каструлю алюмінієвою фольгою або кришкою. Тушкувати курку до готовності і доки часник не стане зовсім м'яким, 45-60 хвилин.
Мультиварка Philips: рецепт суп гуляш. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - салати рецепти з грибами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Закупка-продажа сельхозпродукции: рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Венецианский рецепт от Юлии Высоцкой. Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой.
Рецепт блинов с грибами: блины с грибами рецепт с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter