Курка тушкована
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Селера коренева 1 шт.
- Бульйон курячий 2 скл.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Тушку курки нарізати на порційні шматочки.
Нарізати соломкою моркву, цибулю і селеру, обсмажити на олії, додати шматочки курки, посолити, поперчити, обсмажувати протягом 7-10 хвилин.
Додати воду, вино і тушкувати протягом 40-50 хвилин на середньому вогні.
Змішати гірчицю зі сметаною і рубаним часником, додати до соусу, в якому тушкувалась курка.
Подавати курку із гарніром із рису, овочів.
При подачі курку полити соусом.
http://recepti.biz.uaстрави до святого вечора
Рецепты здоровой выпечкиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить вкусный шашлык - салати з язика з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи здесь
Рыбные салаты на Новый годСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты для хлебопечки, вкусно: салати з крабовими паличками рецепти.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter