Курка "Тропічні острови"
- Курка 1 шт.
- Яблуко солодке 2 шт.
- Мандарина 2 шт.
- Чорнослив 3 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Гірчиця діжонська 0.5 ч.л.
- Сіль, перець
- Перець чорний (горошком) 3 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
Підготовлену тушку обмазати у середині маринадом (мед, гірчиця, сіль, перець).
Яблука очистити, нарізати часточками.
Мандарини очистити, розібрати на часточки.
Чорнослив розрізати на дві частини.
Начинити тушку яблуками, мандаринами, чорносливом. Заколоти розріз зубочистками. Обмазати зверху курку маринадом. За допомогою капелюшної гумки або просто ниткою закріпити крила і ніжки.
Покласти пташку у яку-небудь посудину для запікання. Покласти залишки фруктів, перець горошком і лавровий лист. Поставити у духовку при 180-200 градусах на 45-60 хвилин.
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты салатов с языком с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания
Как приготовить летний салат - рецепты салатов из моркови. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Современные салаты и закускиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: салатики рецепты новинки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter