Курка "Три в одному"
- Курка 3 кг
- Макарони
- Майонез
- Картопля
- Зелень
- Кропива
- Яйце
- Спеції
Курку обробити і відварити до готовності.
Шматки курки вийняти з бульйону, перекласти у форму, змастити майонезом або сметаною, додати спеції.
Відправити в духовку до отримання золотистої скоринки.
Розділити бульйон: половину у каструлю (додати води, тому що бульйон дуже насичений). На цьому бульйоні зварити "Зелений суп".
У киплячий бульйон додати нарізану картоплю, зварити до готовності. Розбовтати яйце і влити тонкою цівкою у бульйон, безперервно помішуючи. Відразу ж засипати зелень і обшпарену кропиву.
Другу половину відправити у жаровню, додати куркуму і шафран, відварити макарони.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты в постСведения о постах православной церкви. Календарь постов
Настоящий суп харчо с фото: кулинарные рецепты первые блюда.
Мультиварки для выпечки: праздничные новогодние салаты. Рецепты Приготовления.
Рецепты Тортов - рецепт торту пяна вишня. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из сырой картошки www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter