Курка-спокусниця
- Курка 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Яблуко 4 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Сир 50 г
- Цибуля 2 шт.
- Вино сухе біле 1 скл.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Курку розрізати на шматочки, посолити, поперчити і викласти у форму.
Помідори обдати окропом і зняти шкіру. Нарізати тонкими кружечками.
Викласти помідори поверх курки.
Цибулю нарізати кільцями.
Викласти на помідори.
Яблука очистити і нарізати скибочками.
Викласти яблука на цибулю.
Зверху посипати тертим сиром.
Потім панірувальними сухарями.
Додати до курки 1 скл. вина.
Вершкове масло нарізати кубиками і викласти зверху.
Поставити курку у духовку хвилин на 40. Якщо верх швидко зарум'яниться, накрити курку фольгою.
Украинская кухня доставкаукраинская кухня доставка
Рецепты блюд с ливеромРецепты и советы
Рецепт ужина на скорую рукуКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Окрошка на воде калорийностьВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Рецепты юлии высоцкой книгаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт маковый торт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter