Курка "Спокусниця"
- Курка 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Яблуко 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Сир твердий 50 г
- Вино 1 скл.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Сухарі 2 скл.
Курячу тушку розділити на порції, посолити, поперчити, обсмажити на жиру і скласти у жаровню.
Зверху покласти нарізані тонкими кружечками помідори (заздалегідь їх обшпарити і зняти шкіру), цибулю і очищені яблука.
М'ясо посипати натертим на крупній тертці сиром і сухарями. Додати вино, масло і поставити у гарячу духовку на 1,5 години.
Правильне харчування запорука здоровяправильне харчування
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.
Рецепты праздничного новогоднего стола http://recepti.biz.ua
Французские десерты рецептыКурсы французского языка различного уровня и направленности
Мультиварки для выпечки - новогодние блюда рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua новогодние закуски рецепты
Рецепты с фото - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты Выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат черепаха рецепт с фото. Рецепты с фото.
Кухня Украинском стиле. Знаменитая Украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter