Курка "смачна"
- Курка 1.5 кг
- Хліб пшеничний 120 г
- Печериці 200 г
- Сир 100 г
- Яйце 1 шт.
- Вершки 4 ст.л.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Перець чорний
- Сіль
На грудях курячої тушки зробити надріз від шиї до гузки і зняти шкіру разом з крильцями. М'якоть відокремити від кісток і пропустити через м'ясорубку.
Для фаршу хліб замочити. Гриби порубати, сир натерти на тертці. Яйця збити з вершками. М'якоть солодкого перцю дрібно нарізати. Хліб віджати і змішати з усіма інгредієнтами. Посолити, поперчити і перемішати.
Шкіру курки з'єднати по краях і зашити приблизно на 2/3 "тулуба", наповнити шкіру фаршем, залишені краї з'єднати і зашити. Змастити майонезом і залишити курочку помаринуватися близько 3 годин.
Духовку розігріти до 170 градусів і запікати, поливаючи утвореним при смаженні соком.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салати з копченою куркою. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.uaКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter