Курка, що тане в роті

ДРУГІ СТРАВИ
603 Курка, що тане в роті
Фото - Курка, що тане в роті
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Перець чорний (горошком) 20 шт.
  • Лист лавровий 8 шт.
  • Сіль
  • Пиво 0.5 скл.

Розділити курку на порційні шматки, злегка посолити. Цибулю нарізати довільно, не дрібно. У каструлю з товстим дном налити 1/3 склянки води, додати частину перцю і лавровий листок. Закласти шматки курки, пересипаючи їх цибулею, перцем і лавровим листком, зверху шар цибулі. Закрити каструлю щільно кришкою, поставити на мінімальний вогонь на годину-півтори. У процесі тушкування можна влити в каструлю пиво (вино, шампанське або горілку). Смак вийде різний. Загальний час тушкування - до 2,5 годин.

Пирог в разъемной форме с творогомпирог в разъемной форме

Отбивная куриная с грибами и помидорамиотбивная куриная

колбаса домашняя без кишок

www.recepti.biz.ua рецепт салат морепродуктов

Как приготовить вкусный шашлык - праздничные первые блюда.

мастер шеф рецепты

официальный сайт кулинарного поединка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter