Курка, що тане в роті
650
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець чорний (горошком) 20 шт.
- Лист лавровий 8 шт.
- Сіль
- Пиво 0.5 скл.
Розділити курку на порційні шматки, злегка посолити. Цибулю нарізати довільно, не дрібно. У каструлю з товстим дном налити 1/3 склянки води, додати частину перцю і лавровий листок. Закласти шматки курки, пересипаючи їх цибулею, перцем і лавровим листком, зверху шар цибулі. Закрити каструлю щільно кришкою, поставити на мінімальний вогонь на годину-півтори. У процесі тушкування можна влити в каструлю пиво (вино, шампанське або горілку). Смак вийде різний. Загальний час тушкування - до 2,5 годин.
Пирог в разъемной форме с творогомпирог в разъемной форме
Отбивная куриная с грибами и помидорамиотбивная куриная
www.recepti.biz.ua рецепт салат морепродуктов
Как приготовить вкусный шашлык - праздничные первые блюда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі