Курка "Сань-бей"

ДРУГІ СТРАВИ
919 Курка "Сань-бей"
Фото - Курка
інгредієнти:
  • Курка (крило) 600 г
  • Олія кунжутна 3 ст.л.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Вино біле сухе (рисове) 3 ст.л.
  • Часник 7 зуб.
  • Імбир (корінь) 1 шт.
  • Перець червоний пекучий (свіжий) 0.5 шт.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Базилік (сухий)
  • Цибуля зелена (пір´я) 2 шт.
  • Вода 2 ст.л.

Курка Якщо ціла курка, обробити її на невеликі шматки.

Часник і імбир очистити і нарізати пластинками. Зелену цибулю нарізати смужками довжиною 2-3 см.

Курка Гострий перець нарізати смужками, видалити насіння.

фото Курка У воці (сковороді) розігріти кунжутну олію. Додати у сковороду часник, імбир і гострий перець, смажити пару хвилин.

Курка Додати курку та обсмажити до золотистого кольору.

Курка Влити вино, соєвий соус, воду та цукор. Перемішати, накрити кришкою і готувати курку у соусі 6-8 хвилин.

Курка Зменшити вогонь, додати цибулю та базилік, відкрити кришку і готувати на повільному вогні доки соус не випарується на 80-90 відсотків, періодично помішуючи. За цей час курочка повинна повністю просочитися соусом і покритися ним.

Курка Подавати із рисом. 

 

Тутсалати з копченою куркою

ЗдесьДиетические продукты питания

Как приготовить летний салат: рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.

оладьи тыквенные

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter