Курка "Сань-бей"
- Курка (крило) 600 г
- Олія кунжутна 3 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Вино біле сухе (рисове) 3 ст.л.
- Часник 7 зуб.
- Імбир (корінь) 1 шт.
- Перець червоний пекучий (свіжий) 0.5 шт.
- Цукор 2 ст.л.
- Базилік (сухий)
- Цибуля зелена (пір´я) 2 шт.
- Вода 2 ст.л.
Якщо ціла курка, обробити її на невеликі шматки.
Часник і імбир очистити і нарізати пластинками. Зелену цибулю нарізати смужками довжиною 2-3 см.
Гострий перець нарізати смужками, видалити насіння.
У воці (сковороді) розігріти кунжутну олію. Додати у сковороду часник, імбир і гострий перець, смажити пару хвилин.
Додати курку та обсмажити до золотистого кольору.
Влити вино, соєвий соус, воду та цукор. Перемішати, накрити кришкою і готувати курку у соусі 6-8 хвилин.
Зменшити вогонь, додати цибулю та базилік, відкрити кришку і готувати на повільному вогні доки соус не випарується на 80-90 відсотків, періодично помішуючи. За цей час курочка повинна повністю просочитися соусом і покритися ним.
Подавати із рисом.
Тутсалати з копченою куркою
ЗдесьДиетические продукты питания
Как приготовить летний салат: рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter