Курка-пулярка із овочами та рисовим гарніром
- Курка 1 кг
- Перець болгарський 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Морква 5 шт.
- Помідор 5 шт.
- Рис 0.5 кг
- Вершки 400 мл
- Часник 5 зуб.
- Базилік (свіжий)
- Прованські трави (шавлія, розмарин, кмин, материнка, майоран)
- Сіль
- Вино біло сухе 200 мл
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія оливкова 50 г
Курку швидкого приготування злегка обсмажити на сковорідці у невеликій кількості вершкового масла та оливкової олії до рум'яного кольору.
Укласти обсмажену курку у посудину для запікання, посипати прованськими травами, посолити.
Очищений болгарський перець порвати руками на 4 частини уздовж, обсмажити до легкої рум'яності у тій же сковороді, де смажилася курка. Покласти у жароміцну посудину поверх курки.
У тій же сковороді обсмажити цибулю, розрізану навпіл або на 4 частини. Укласти у жароміцну посудину поверх перцю.
Те ж саме зробити і з помідорами: розрізати навпіл, якщо дрібні - залишити цілими і обсмажити до рум'янцю. Додати до курки та овочів.
Овочі посолити, посипати прованськими травами і свіжим базиліком. Усе накрити кришкою і поставити у духовку хвилин на 20-30.
Приготувати гарнір. Тонко порізані часник і цибулю порей обсмажити на оливковій олії. Додати вино, дати йому трохи випаруватися.
Потім додати вершки і тушкувати соус пару хвилин.
У готовий соус додати відварений рис, вимкнути вогонь і подати до курки та овочів.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - смачна вечеря рецепти. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Рецепт и история Киевского тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Новые салаты: новые рецепты салатов с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Кухонные Принадлежности - украинская выпечка рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
www.recepti.biz.uaИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter