Курка "Пуерто-Ріко"

ДРУГІ СТРАВИ
834 Курка "Пуерто-Ріко"
Фото - Курка
інгредієнти:
  • Курка 2.5 кг
  • Часник 12 зуб.
  • Сіль (морська) 1.5 ст.л.
  • Перець чорний (мелений) 1 ст.л.
  • Орегано (сухий) 2 ст.л.
  • Оцет 2 ст.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.

Курка Курку помити й обсушити зсередини і зовні.

 

Курка Мокра заправка: розтовкти часник із сіллю у пасту. Додати перець і орегано, добре розбиваючи і втираючи у пасту після кожного додавання. Потім влити олію і оцет, перемішати.

фото Курка Обережно руками зробити мішок між шкірою і м'ясом на курці, ніжках, крильцях, спинці і грудях. Розпихати туди пасту, обмазати зсередини, можна зовні і зашити або зав'язати.

Курка

Курка Викласти курку на фольгу.

 

Курка Нагріти духовку до 260-280 градусів і поставити курку на 30 хвилин. Потім різко знизити до 200 і ще запікати 45 хвилин.


http://recepti.biz.ua рецепт салата перепелиные яйца

Банош рецептРецепты и советы

Польская выпечка рецептыРецепты выпечки к празднику на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Рецепт торта из творога без выпечки. Рецепты тортов без выпечки.

Рецепты салатов с омлетомКулинарные рецепты

Купить морковь, цены: рецепты салатов из моркови.

Американская кухня фильм смотретьМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter