Курка "Пуерто-Ріко"
- Курка 2.5 кг
- Часник 12 зуб.
- Сіль (морська) 1.5 ст.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ст.л.
- Орегано (сухий) 2 ст.л.
- Оцет 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
Курку помити й обсушити зсередини і зовні.
Мокра заправка: розтовкти часник із сіллю у пасту. Додати перець і орегано, добре розбиваючи і втираючи у пасту після кожного додавання. Потім влити олію і оцет, перемішати.
Обережно руками зробити мішок між шкірою і м'ясом на курці, ніжках, крильцях, спинці і грудях. Розпихати туди пасту, обмазати зсередини, можна зовні і зашити або зав'язати.
Викласти курку на фольгу.
Нагріти духовку до 260-280 градусів і поставити курку на 30 хвилин. Потім різко знизити до 200 і ще запікати 45 хвилин.
http://recepti.biz.ua рецепт салата перепелиные яйца
Банош рецептРецепты и советы
Польская выпечка рецептыРецепты выпечки к празднику на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепт торта из творога без выпечки. Рецепты тортов без выпечки.
Рецепты салатов с омлетомКулинарные рецепты
Купить морковь, цены: рецепты салатов из моркови.
Американская кухня фильм смотретьМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter