Курка по-японськи

ДРУГІ СТРАВИ
663 Курка по-японськи
Фото - Курка по-японськи
інгредієнти:
  • Стегно куряче 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 7 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Соєвий соус 120 мл
  • Цукор 120 г
  • Оцет 30 мл
  • Вода 90 мл
  • Сіль

Курка по-японськи інгредієнти Курка по-японськи

фото Курка по-японськи Курка по-японськи стегенце курячий

Курка по-японськи Цибуля ріпчаста Курка по-японськи Часник

Стегенця помити і порізати на порційні шматки.

Цибулю почистити і порізати півкільцями.

У глибокій сковороді (сотейнику) розтопити цукор до рідкого стану, влити соєвий соус (при вливанні соусу, розтоплений цукор миттєво затвердіє, потім він розчиниться). Оцет розвести водою і додати до цукру із соєвим соусом. Додати цибулю і порізаний дрібно часник, перемішати.

Покласти у суміш курку, закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні годину. Кілька разів курку потрібно перевернути.


Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Рецепты Приготовления - авокадо салат рецепт.

Рецепты салатов с фото. Рецепты салатов с фото.

Готовим со вкусом - рецепт рыба на пару. Рыба В Мультиварке Рецепты.

Кулинарный сайт огонекКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter