Курка по-японськи
- Стегно куряче 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 7 шт.
- Часник 5 зуб.
- Соєвий соус 120 мл
- Цукор 120 г
- Оцет 30 мл
- Вода 90 мл
- Сіль
Стегенця помити і порізати на порційні шматки.
Цибулю почистити і порізати півкільцями.
У глибокій сковороді (сотейнику) розтопити цукор до рідкого стану, влити соєвий соус (при вливанні соусу, розтоплений цукор миттєво затвердіє, потім він розчиниться). Оцет розвести водою і додати до цукру із соєвим соусом. Додати цибулю і порізаний дрібно часник, перемішати.
Покласти у суміш курку, закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні годину. Кілька разів курку потрібно перевернути.
Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты Приготовления - авокадо салат рецепт.
Рецепты салатов с фото. Рецепты салатов с фото.
Готовим со вкусом - рецепт рыба на пару. Рыба В Мультиварке Рецепты.
Кулинарный сайт огонекКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter