Курка по-віларськи
558
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Сметана (25%) 350 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Масло вершкове
- Олія оливкова
- Сіль
Курку обробити на шматочки і обсмажити на вершковому маслі. Окремо, на оливковій олії, обсмажити подрібнену цибулю. До курки додати смажену цибулю, нарізані петрушку і часник, посолити, перемішати. Залити сметаною, тушкувати до готовності. Якщо сметана густа, то можна додати 0,5 склянки води.
Мультиварка Philips: кулинарные сайты с рецептами и фото. Кулинарные секреты для худеющих.
ЗдесьСтатьи о рыбах. Рецепты любимых блюд
Рецепт торт медовик форум. Рецепт приготовления торт медовик.
Фото тортикиОтзывы и фото туристов. Забавные фото и видео животных
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі