Курка по-циганськи
- Філе куряче 2 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Печериці 4 шт.
- Вино біле 2 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Куряче філе розрізати навпіл. Відбити (через харчову плівку), посолити, поперчити.
Потім обсмажити із двох боків до золотистої скоринки.
Деко застелити папером для випічки, на нього викласти обсмажене філе, зверху кружечки перцю у вигляді квіточки, а на нього тонкі скибочки сиру і поставити у розігріту духовку на 10-15 хвилин.
Доки філе запікається, приготувати соус.
Печериці почистити і дрібно нарізати, обсмажити на сковороді, додати вино, томатну пасту, дрібно нарізану петрушку, сіль, перець і трохи спасерувати.
Через 10-15 хвилин, коли сир розплавиться, можна дістати. На гарнір подати пюре або спагеті. Подавати разом із соусом.
Мультиварка Philips - рецепти блюд на кожен день.
www.recepti.biz.ua рецепты тортов без выпечки
ЗдесьХлеб В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты американской кухни с фото.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Настоящий суп харчо с фото: рецепты приготовления шубы. Рецепты приготовления блюд.
Кульков михаил тут
Салаты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салаты рецепты: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.ua сайт элеатронной кулинарной книги
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter