Курка по-техаськи
- Стегенця курячі 800 г
- Томати (у власному соку) 1 бан.
- Кукурудза (консервована) 1 бан.
- Часник
Стегенця (можна інші частини курки) посолити, поперчити і обсмажити кілька хвилин на рослинній олії, на досить сильному вогні, до появи рум'яної скоринки.
Нарізати томати.
Курку вийняти зі сковороди і відкласти, у цю ж сковороду викласти порізані томати разом з усією рідиною, додати покришений часник і будь-які інші приправи. Довести до кипіння і нехай кілька хвилин покипить на сильному вогні.
Додати курку, перемішати, зменшити вогонь, залишити на 20 хвилин, періодично можна помішувати.
Додати кукурудзу і тушкувати хвилин 15.
Корейские мясные салаты. Мясные салаты.
Салат из фасоли с брокколи. Салат из брокколи с соусом.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото.
Googl кулинарные рецепты сайт хорошая. Сайты кулинарных рефератов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter