Курка по-тайськи
- Грудка куряча 2 шт.
- Томатна паста 4 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Яблуко (солодке) 1 шт.
- Спеції (перець червоний, карі, мускатний горіх, паприка, коріандр)
Куряче м'ясо нарізати маленькими плоскими шматочками, посолити, поперчити, додати соєвий соус і скропити лимонним соком. Добре перемішати і залишити на 10-15 хвилин.
Кісточки від курки відварити, бульйон залишити.
Приготувати соус.
Яблуко натерти на тертку, додати вичавлений часник, томатну пасту, спеції.
Обсмажити підготовлену курку у власному соку до напівготовності.
Додати соус, перемішати і залити все курячим бульйоном так, щоб курочки видно не було, і тушкувати до загустіння соусу на повільному вогні.
Рецепты для пароварки, вкусно - салаты с редькой рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты выпечки на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Начинка для тонкой пиццы. Рецепты начинки для пиццы.
Домашнии Рецепты на любой вкус - колбаса домашняя без кишок. Черева для колбасок.
Рецепт пампушек с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Рецепты салатов с каперсамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter