Курка по-швидкому
- Курка 700 г
- Часник 2 зуб.
- Спеції (карі, хмелі-сунелі, перець чорний)
- Сіль
- Олія рослинна
На розігріту сковороду, политу олією і підсолену, викласти шматочки курки і посипати спеціями.
Зверху покласти тарілку, що підходить по діаметру, і поставити гніт (3-літрова банка з водою).
Часник пропустити через прес і залити окропом, приблизно 80 мл.
Відразу ж накрити чим-небудь.
Через 6-8 хвилин перевернути курочку і обсмажити під гнітом з іншого боку, приблизно стільки ж.
Часниковою водою залити курочку, відразу ж закрити кришкою і чекати ще 5-6 хвилин.
Мясные салаты без майонеза 2009Мясных, фруктовых и экзотических салатов
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы и маффины рецепты. Очень вкусные кексы.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.
www.recepti.biz.uaПольское турагентство
Рецепт заварного крема для вафель. Рецепт заварного крема для торта напалеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter