Курка по-східному
980
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Картопля 1 кг
- Мед (рідкий) 3 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Розмарин (свіжий, гілочки)
- Часник
- Бульйон 250 мл
- Сіль
- Перець чорний
Приготувати соус із меду, соєвого соусу, олії, солі та перцю.
Натерти цим соусом курку і дати їй постояти 30 хвилин.
Картоплю очистити, розрізати навпіл.
Деко змастити олією, викласти картоплю. Головки часнику не очищаючи розрізати упоперек і покласти поруч із картоплею. Все посолити. На картоплю покласти курку.
Залити все бульйоном.
Духовку розігріти на 180 градусів. Поставити курку у духовку на 50-60 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати курку розмарином.
Готову курку із картоплею перекласти у миску і прикрасити гілочками розмарину.
recepti.biz.ua рецепты диетического питания n5
http://recepti.biz.ua рецепты оригинальных салатов с фото
Закваска для йогурта: приготовление йогурта в термосе. Закваски для йогурта Yogurton.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі