Курка по-польськи
- Курка 1.5 шт.
- Яблуко (зелене) 1 шт.
- Сметана 250 г
- Масло вершкове 30 г
- Сир твердий 150 г
- Сіль
- Перець
Відварити курку (краще заздалегідь). М'ясо відокремити від кісток і порізати дрібними кубиками. Викласти на сковороду, посолити, поперчити і тушкувати зі сметаною 5 хвилин. Тушковане м'ясо рівним шаром викласти у будь-яку посудину, у якій можна запікати. Рівномірно додати яблуко, нарізане на дрібні часточки і шматочки вершкового масла. Посипати тертим сиром. Запікати, доки не зарум'яниться сир при температурі 200-250 градусів.
Первые блюда рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Как приготовить вкусный шашлык - салат черепаха с фото. Потрясающе вкусный салат.
Мясные салаты с грибамиПроизводство мясной продукции
Кулинарные рецепты с фотографиями: рецепты юлии высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Как приготовить пирог из тыквыкак приготовить пирог из тыквы
Как приготовить вкусный шашлык - медовик рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter