Курка по-польськи

ДРУГІ СТРАВИ
608 Курка по-польськи
Фото - Курка по-польськи
інгредієнти:
  • Курка 1.5 шт.
  • Яблуко (зелене) 1 шт.
  • Сметана 250 г
  • Масло вершкове 30 г
  • Сир твердий 150 г
  • Сіль
  • Перець

Відварити курку (краще заздалегідь). М'ясо відокремити від кісток і порізати дрібними кубиками. Викласти на сковороду, посолити, поперчити і тушкувати зі сметаною 5 хвилин. Тушковане м'ясо рівним шаром викласти у будь-яку посудину, у якій можна запікати. Рівномірно додати яблуко, нарізане на дрібні часточки і шматочки вершкового масла. Посипати тертим сиром. Запікати, доки не зарум'яниться сир при температурі 200-250 градусів.

Первые блюда рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Как приготовить вкусный шашлык - салат черепаха с фото. Потрясающе вкусный салат.

Мясные салаты с грибамиПроизводство мясной продукции

Кулинарные рецепты с фотографиями: рецепты юлии высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.

Как приготовить пирог из тыквыкак приготовить пирог из тыквы

Как приготовить вкусный шашлык - медовик рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter