Курка по-мексиканськи
- Інгредієнти:
- Філе куряче - 700 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Перець солодкий червоний - 600 г
- Сир твердий - 100 г
- Лаваш (тонкий)
- Перець чорний (мелений)
- Петрушка
- Помідор (свіжий) - 4 шт
- Сік лимонний - 3 ст. л.
- Сіль
- Маслорастітельное
Куряче філе нарізаємо дрібними шматочками.
Перець нарізаємо соломкою.
Цибулю півкільцями.
Цибулю і перець зтушити в соняшниковій олії 10 хвилин. .
Додати куряче філе, дрібно порізану петрушку, сіль, перець і тушкувати до готовності.
Сир натерти на крупній тертці. Змішати готову курку і сир.
Суміш викладаємо на лаваш.
Звертаємо лаваш в трубочку, викладаємо у форму і запікаємо в духовці 10 хвилин. .
Готуємо соус: дрібно ріжемо помідори і петрушку. Змішуємо, додаємо сіль, перець, сік лимона.
Викладаємо рулети на тарілку і поливаємо зверху соусом.
Гострота страви залежить від вашого експерименту з перцем.
Я готувала і для дітей, тому перцю поклала трохи. .
Дочка (а її дуже складно нагодувати, тим більше стравами, де є овочі) була в захваті. Тепер кожен день просить повторити його.
Готовим со вкусом - салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.
recepti.biz.uaнедорогой крем для торта
Сырный салат с Белыми грибами и КурицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат с языка рецептКулинарные рецепты
Кухонные и пищевые термометры - приготовление домашней мясной колбасы.
Сайт кулинарныйКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter