Курка по-марокканськи
- Курка 1 шт.
- Апельсин 3 шт.
- Джин 50 мл
- Картопля 2 кг
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Приправа (для курки)
- Фенхель
- Перець
- Сіль
Курку помити і нарізати на порційні шматочки.
Приготувати маринад.
Зняти цедру із апельсинів і вичавити сік. Додати джин. Вичавити часник, 5 столових ложок оливкової олії, 1-2 жмені приправи для курки, сіль, перець. Все перемішати.
Шматочки курки скласти у пакет і вилити туди маринад.
Пакет щільно зав'язати і укласти у ще один пакет (щоб не протекло).
Поставити у холодильник на пару годин. Пакет час від часу перевертати і струшувати.
Картоплю почистити і нарізати на досить великі шматки. Залити окропом, посолити і приварити 10 хвилин.
Викласти картоплю на деко і добре посипати фенхелем. Зверху викласти шматочки курки і полити маринадом. Запікати у духовці при 180 градусах 35-40 хвилин.
Тыква купить почтой: пирог из тыквы. Вкуснейший пирог из тыквы.
новогодние блюда рецепты с фото
Праздничные новогодние салаты 2017 годПраздничное агентство. Праздничная компания
Крем из сгущенного молока для тортаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
www.recepti.biz.ua сайты с кулинарными рецептами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter