Курка по-мароканськи
- Курка 1.5 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Бульйон курячий 1.5 скл.
- Вода 1 скл.
- Горох турецький (нут) 400 г
- Помідор 400 г
- Імбир 0.5 ч.л.
- Куркума 0.25 ч.л.
- Шафран 0.25 ч.л.
- Кориця 0.25 ч.л.
- Перець червоний
- Перець чорний
- Сіль кухонна 1 ч.л.
- Кабачок 2 шт.
Курку розрізати на частини, видалити шкірку і скласти у глибоку каструлю на 3-4 л або в казанок.
Моркву очистити, нарізати уздовж на 4 частини і упоперек на 2-3 частини, укинути зверху курки.
Цибулю нарізати дрібними кубиками й викласти зверху моркви.
Налити бульйон і воду.
Насипати горох (замочити попередньо на ніч, можна взяти консервований).
Нарізати помідори (можна консервовані і вилити разом із соком).
Засипати всі прянощі, сіль і поставити на вогонь.
Дати закипіти і тушкувати під кришкою 15 хвилин на середньому вогні.
Через 15 хвилин покласти кабачки, нарізані четвертинками, закрити кришку і тушкувати ще 15 хвилин.
Залы для мероприятий до 1000 чел - мясные блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Рецепты вкусных блюд: рецепт вкусной домашней колбасы. Рецепты Для Мультиварки.
Очень вкусные закуски - рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter