Курка по-мароканськи

ДРУГІ СТРАВИ
996 Курка по-мароканськи
Фото - Курка по-мароканськи
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Бульйон курячий 1.5 скл.
  • Вода 1 скл.
  • Горох турецький (нут) 400 г
  • Помідор 400 г
  • Імбир 0.5 ч.л.
  • Куркума 0.25 ч.л.
  • Шафран 0.25 ч.л.
  • Кориця 0.25 ч.л.
  • Перець червоний
  • Перець чорний
  • Сіль кухонна 1 ч.л.
  • Кабачок 2 шт.

Курка по-марокканські інгредієнти Курку розрізати на частини, видалити шкірку і скласти у глибоку каструлю на 3-4 л або в казанок.

Курка по-марокканські Моркву очистити, нарізати уздовж на 4 частини і упоперек на 2-3 частини, укинути зверху курки.

фото Курка по-марокканські Цибулю нарізати дрібними кубиками й викласти зверху моркви.

Курка по-марокканські Курка Налити бульйон і воду.

Курка по-марокканські Морква

Курка по-марокканські Цибуля ріпчаста Насипати горох (замочити попередньо на ніч, можна взяти консервований).

Курка по-марокканські Бульйон курячий Нарізати помідори (можна консервовані і вилити разом із соком).

Курка по-марокканські Вода Засипати всі прянощі, сіль і поставити на вогонь.

Курка по-марокканські Горох турецький Дати закипіти і тушкувати під кришкою 15 хвилин на середньому вогні.

Курка по-марокканські Помідор Через 15 хвилин покласти кабачки, нарізані четвертинками, закрити кришку і тушкувати ще 15 хвилин.

Курка по-марокканські Імбир

 

Залы для мероприятий до 1000 чел - мясные блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.

Рецепты вкусных блюд: рецепт вкусной домашней колбасы. Рецепты Для Мультиварки.

Очень вкусные закуски - рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter