Курка по-корейськи
- Гомілка куряча 8 шт.
- Спагеті 600 г
- Цукор-пісок 8 ст.л.
- Соус соєвий (темний) 50 мл
- Часник 8 зуб.
- Кунжут 8 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Вода (гаряча кип´ячена) 100 мл
Помиті гомілки (крила, стегна) злегка прогріти в олії на сковорідці.
Додати воду і накрити кришкою, варити до напівготовності хвилин 10-15.
Відкрити кришку і посипати кожен шматок курки столовою ложкою цукру і знову накрити кришкою, але тепер періодично поглядаючи - цукор повинен карамелізуватися.
Полити соєвим соусом.
Тушкувати ще хвилин 5.
Викласти відварені спагеті, зверху курку, полити карамельно-соєвим соусом, посипати дрібно нарізаним часником і смаженим кунжутом.
Вкусные рецепты для похудения: кулинарные сайты с рецептами и фото.
Столы и стулья для кухни,гостиной - салати до святкового столу.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт смачного тортаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Блюда японской французской и фирменной американской кухни фото recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter