Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
632 Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Фото - Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Філе куряче (стегенця) 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський (червоний, жовтий, зелений) 1.5 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Соєвий соус 6 ст.л.
  • Мед (цукор) 2 ст.л.
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Оцет 5% 1 ст.л.

Із курки видалити кістки і дрібно нарізати соломкою. Покласти у неглибоку миску й залити соєвим соусом (3-4 столові ложки), залишити на 10 хвилин. На розігріту сковороду налити олію і покласти на неї замариновану курку, не зменшуючи вогню, обсмажити, весь час інтенсивно помішувати. Моркву нарізати смужками і додати до курки. Додати крохмаль - розбавити крохмаль у чашці з холодною водою, половину влити до курки, перемішати, додати дрібно порізаний часник, мед, оцет. Нарізати цибулю півкільцями і додати до курки. Через пару хвилин туди ж відправити перець, який попередньо порізати невеликими кубиками, приблизно 1х1 см, і вилити решту крохмалю. Інтенсивно помішувати. У кінці зменшити вогонь і залишити все трохи протушкуватися. Весь процес приготування не повинен займати більше 30 хвилин.

Щоб соус був солодший, додати ще меду (цукру), щоб був трохи кисліше, додати трішки оцту.

На гарнір краще підійде рис.

Торт Наполеон классический: рецепты тортов без выпечки. Готовим со вкусом.

Рецепты очень вкусных салатов. Интересные и вкусные рецепты салатов.

Готовим со вкусом - сальса рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.

рецепт торт спартак

Рецепты Для Мультиварки - медовик рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter