Курка по-китайськи
922
інгредієнти:
- Курка (грудка) 350 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля порей
- Імбир
- Горіхи кешью (смажені) 100 г
- Крохмаль кукурудзяний 2 ст.л.
- Яйце (білок)
- Перець (гострий)
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Вино (біле сухе) 2 ст.л.
- Сіль 0.3 ч.л.
Курку порізати на невеликі шматочки і змішати з сіллю, яєчним білком і крохмалем розчиненим у 3 ст. л. води.
Потім обсмажити протягом однієї хвилини з невеликою кількістю олії.
Перець і цибулю (попередньо порізані) обсмажити разом з імбирем, горішками кешью і гострим перцем протягом однієї хвилини.
Через хвилину додати курку, вино, соєвий соус і обсмажити ще 2 хвилини.
Подавати курку з китайською вермішеллю. Варити 4 хвилини потім промити водою і обсмажити на олії.
Карамель конфеты тут
Рецепты приготовления блюд: рецепты первых блюд с фото.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата белочка. Как приготовить летний салат.
Мультиварка Philips - пляцки рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі