Курка по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
922 Курка по-китайськи
Фото - Курка по-китайськи
інгредієнти:
  • Курка (грудка) 350 г
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Цибуля порей
  • Імбир
  • Горіхи кешью (смажені) 100 г
  • Крохмаль кукурудзяний 2 ст.л.
  • Яйце (білок)
  • Перець (гострий)
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Вино (біле сухе) 2 ст.л.
  • Сіль 0.3 ч.л.

Курка Курку порізати на невеликі шматочки і змішати з сіллю, яєчним білком і крохмалем розчиненим у 3 ст. л. води.

Курка Потім обсмажити протягом однієї хвилини з невеликою кількістю олії. 

 

фото Курка Перець і цибулю (попередньо порізані) обсмажити разом з імбирем, горішками кешью і гострим перцем протягом однієї хвилини.

Курка Через хвилину додати курку, вино, соєвий соус і обсмажити ще 2 хвилини.

Курка Подавати курку з китайською вермішеллю. Варити 4 хвилини потім промити водою і обсмажити на олії. 

 

Карамель конфеты тут

Рецепты приготовления блюд: рецепты первых блюд с фото.

Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата белочка. Как приготовить летний салат.

Мультиварка Philips - пляцки рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter