Курка по-китайськи
- Стегно куряче 1 кг
- Цукор 1 ст.л.
- Перець болгарський 10 шт.
- Крохмаль 2 ст.л.
- Вода 500 мл
- Приправа
Стегенця відокремити від шкірки, помити й порубати на шматки (шматки м'яса обов'язково обсушити).
У казан налити соняшникової олії. Олія повинна задиміти.
Покласти туди 1 ст. л. цукру, як тільки він потемніє, відправити у казан курку і швидко перемішати.
Після того, як м'ясо карамелізується, додати у казан сіль, перець чорний, перець червоний, хмелі-сунелі. Готувати м'ясо до такого стану, щоб шматочки курки відділялися від кістки.
Далі болгарський перець порвати на шматки (так він залишається соковитіше) і відправити у казан. Перемішати. Обсмажити до напівготовності.
У 500 мл холодної води розчинити 2 ст. л. крохмалю і вилити у казан, перемішати і долити воду до верху курки.
Після того, як вода закипить, зробити вогонь тихіше і готувати 15 хв (під час приготування закривати казан кришкою не можна).
На гарнір найкраще підходить рис.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюд из рыбы.
Водяные форсунки: салат из моря продуктов. Сеть магазинов Да.
Рецепты салатов на любой вкус: французские салаты рецепты.
Майонез домашний http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter