Курка по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
784 Курка по-китайськи
Фото - Курка по-китайськи
інгредієнти:
  • Стегно куряче 1 кг
  • Цукор 1 ст.л.
  • Перець болгарський 10 шт.
  • Крохмаль 2 ст.л.
  • Вода 500 мл
  • Приправа

Курка по-китайськи інгредієнти Стегенця відокремити від шкірки, помити й порубати на шматки (шматки м'яса обов'язково обсушити).

Курка по-китайськи У казан налити соняшникової олії. Олія повинна задиміти.

Покласти туди 1 ст. л. цукру, як тільки він потемніє, відправити у казан курку і швидко перемішати.

Після того, як м'ясо карамелізується, додати у казан сіль, перець чорний, перець червоний, хмелі-сунелі. Готувати м'ясо до такого стану, щоб шматочки курки відділялися від кістки.

фото Курка по-китайськи Далі болгарський перець порвати на шматки (так він залишається соковитіше) і відправити у казан. Перемішати. Обсмажити до напівготовності.

Курка по-китайськи Окорочоккуріний У 500 мл холодної води розчинити 2 ст. л. крохмалю і вилити у казан, перемішати і долити воду до верху курки.

Після того, як вода закипить, зробити вогонь тихіше і готувати 15 хв (під час приготування закривати казан кришкою не можна).

Курка по-китайськи Цукор На гарнір найкраще підходить рис.

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюд из рыбы.

Водяные форсунки: салат из моря продуктов. Сеть магазинов Да.

Рецепты салатов на любой вкус: французские салаты рецепты.

Майонез домашний http://recepti.biz.ua