Курка по-китайськи
- Філе куряче 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Капуста білоголова 0.2 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Квасоля (стручкова)
- Спагеті 0.5 пач.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Соєвий соус
- Хмелі-сунелі
- Вода
- Олія рослинна
Куряче філе потрібно нарізати на дрібні шматочки. Посолити, поперчити, посипати хмелі-сунелі.
Обсмажити курку на олії.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Капусту і помідор нарізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці.
На великій сковороді в олії обсмажити цибулю з подрібненим часником.
Як тільки цибуля стане прозорою, додати кубики капусти. Перемішуючи, смажити 1-2 хвилини.
Потім додати моркву. Ще смажити, приблизно, хвилину.
Потім, квасоля. Ще хвилину смажити.
Додати помідори і смажити ще хвилини 3.
Додати до овочів курку, перемішати, закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 5-7 хвилин.
Потім додати сухі спагеті.
Додати трохи води, соєвий соус, перемішати. Тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності спагеті, приблизно хвилин 10. Потрібно часто перемішувати, щоб спагеті не злиплися і не пригоріли. У міру потреби додавати трохи води. Але спагеті повинні тушкуватися, а не плавати у воді, тому води потрібно мало, тільки, щоб, спагеті не пригоріли і не прилипли до дна.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы и маффины рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта киевский. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Для Мультиварки - салати з крабовими паличками рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.
Праздничные салаты к новому годуПраздничная компания
Современные салаты для праздничного столаНациональный сервер современной прозы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter