Курка по-китайськи
- Філе куряче 700 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Горіхи волоські 50 г
- Мандарина 10 шт.
- Крохмаль 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Соєвий соус 6 ст.л.
Куряче філе без шкіри і курячу печінку нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.
Розмішати яйця із крохмалем, з'єднати із куркою. Гарно розігріти сковороду з олією, додати м'ясо невеликими порціями, смажити, доки м'ясо не побіліє, і скласти у посудину в якій тушкувати.
Обсмажити трохи волоські горіхи, додати до м'яса, тушкувати кілька хвилин. Перед готовністю додати часточки мандарин, апельсин або персики з компоту.
Прокип'ятити, влити соєвий соус і ще трохи прокип’ятити. На гарнір подати відварений рис.
Настоящий суп харчо с фото - салати рецепти з фото.
Салат из фасоли с брокколи. Салат из капусты брокколи с апельсином.
Салаты из брокколиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz.ua рецепт домашней выпечки хлеба
Рецепты выпечки с фото: украинская выпечка рецепты с фото.
Майонез домашний без яиц постныйПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter